Zoeken naar bachelor na bachelor verpleegkunde

bachelor na bachelor verpleegkunde
Onderwijskiezer.
Rapport schoolverlaters VDAB. Bachelor na bachelor Ba-na-ba. Een Ba-na-ba is een opleiding van 60 studiepunten. Het is in feite een voortgezette, gespecialiseerde verbredend of verdiepend opleiding. Je hoeft er geen leerkrediet voor in te zetten. De opleiding leidt tot een diploma.
Vervolgopleidingen UCLL.
Verder studeren na je bachelor. Werken en studeren. Student aan UCLL. Diensten voor studenten. Onze 5 troeven. Hoe, waar en wanneer. Studiegeld en studietoelage. Dienstverlening op maat. Raad van 100. Voorbeelden en thema's.' Over UCLL en QUADRI. Aanbod voor scholen. Aanbod voor leerlingen. Aanbod voor leerkrachten en directies. Opleidingen op maat. Moving Minds Award 2018. Moving Minds Award 2017. Techniek in de Zorg. Moving Minds Foundation. Move Across Borders. Feiten en cijfers. Werken bij UCLL. Continuing Education Programmes. Open Days or Skype. Welcome Days for Degree Students. Master Studies Abroad. Welcome Days for Exchange Students. European Policy Statement. Virtual: Working across Borders. Get a Buddy. Research Regional Collaboration. U bent hier. Studeren op UCLL. Werken en leren combineren. Verpleegkunde na vroedkunde.
Opleidingen Verpleegkunde wat na je studies Odisee.
De moderne verpleegkunde evolueert zeer snel. Bij Odisee kun je ook na je opleiding op de hoogte blijven van nieuwe technieken en innovatieve evoluties in de gezondheidszorg. Je bachelordiploma is een stevige basis om door te groeien en zelf vorm te geven aan je toekomst.
Verpleegkunde Professionele bachelor Thomas More.
Dit project biedt de mogelijkheid aan werknemers uit de sectoren van het paritair comité voor de gezondheidsinrichtingen en diensten om, met behoud van loon, een opleiding te volgen van maximum 4 schooljaren tot bachelor in de verpleegkunde A1 of gegradueerde verpleegkundige A2. Ontdek hier alle informatie over het project en de selectieprocedure. De inschrijvingsperiode loopt tot en met vrijdag 2 maart 2018, na deze datum worden er geen kandidaturen meer aanvaard.
verpleegkunde VIVES.
In combinatie met een job wordt dit een opleiding van 25, jaar. Na bachelor vroedkunde. Voor de verkorte studieroute van bachelor in de vroedkunde naar bachelor in de verpleegkunde voorzien we een traject van 120 studiepunten. Dit verkorte programma bestaat uit een verplicht traject aangevuld met een aantal vakken volgens eigen interessegebied.
Wat na je opleiding? Arteveldehogeschool Gent.
U bent hier. Home Opleidingen Bachelor Verpleegkunde Wat na je opleiding? Wat na je opleiding? Als verpleegkundige kan je zowel in dienstverband als op zelfstandige basis aan de slag in tal van sectoren. Naast het klassieke ziekenhuis zijn er ook heel wat andere opties, van centra voor preventieve zorgverlening over de Huizen van het Kind tot thuiszorgdiensten.
banaba in de operatieverpleegkunde VIVES.
spontane ademhaling en beademing / intensieve respiratoire zorg. verkorte studieroute verpleegkunde na vroedkunde. vervolgopleidingen sociaal-agogisch werk voor afgestudeerden gezondheidszorg. voeding en wondfysiologie. voedings en dieetkunde. wondzorg TIME D-H weefsels, infecties, biofilms en wonden: een introductie. wondzorg op intensieve zorg en gipszaal.
bachelor na bachelor Hogeschool Gent.
School of Arts. Centrum voor ondernemen. vacatures aan de HoGent. BACHELOR NA BACHELOR. bachelor na bachelor. bachelor na bachelor. master na master. navormingen en studiedagen. Hieronder vind je een overzicht van de bachelor-na-bacheloropleidingen aan HOGENT. Klik op de links voor meer info.

Contacteer ons