Meer resultaten voor amsterdam tango centre

amsterdam tango centre
HOME Academia de Tango de tangoschool!
Samen met ervaren Nederlandse en Argentijnse docenten zorgen zij voor professionele en leuke tango lessen op alle niveaus. Sinds twee jaar zijn ook de internationaal bekende tangosterren Geraldin Rojas Ezequiel Paludi in ons docenten-team. Om de tango te oefenen zijn er fijne dansavonden bij Academia de Tango.
Tango Amsterdam Tango Argentino Amsterdam school voor Argentijnse tango en Tangosalon De Plantage.
Welkom bij Tango Amsterdam Arjan Marianne. voor tangoles en tangosalon De Plantage. Ingetogen gedanst en vol van expressie, een dialoog tussen man en vrouw in een innige omhelzing, dit is de Argentijnse tango. Wij leren de leerlingen de Argentijnse tango zoals gedanst door jong en oud in de salons van Buenos Aires, d.w.z.
Amsterdam Dance Centre.
Op dinsdag 4 september 2018 STARTEN DE NIEUWE TAP CURSUSSEN: docent: DOORTJE PETERS Tap basic/absolute beginners 10x / 18.15-19.15 uur Tap beginners met enige voorkennis 10x / 19.15-20.15 uur Vul onderstaand formulier in om aan te melden.: AANMELDINGEN JEUGD 2018-2019. Vanaf 28 mei 2018 starten de aanmeldingen voor jeugdseizoen 2018-2019 weer! Amsterdam Dance Centre.
Amsterdam Lizelot.com International School of TangoLizelot.com International School of Tango.
In februari start een reeks van 5 bijzondere workshops in Amsterdam onder leiding van Lizelot de Stigter. Daarin wordt de Tango verkend als een pad voor transformatie. MIU betekent Moving Into Unity en is de essentie van de Tango, de dans van Yin en Yang.
Tangotalks Tango Amsterdam.
Onze benadering van tango beoogt een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een eigentijdse tangocultuur. René is sinds de introductie van de Argentijnse tango in Nederland in 1986 nauw betrokken geweest bij de oudste Tangoschool van Nederland, Tangoschool Amsterdam: aanvankelijk als enthousiast leerling en bevlogen presentator van spraakmakende tangofeesten en later ook als docent.
tangokalender.nl.
Oude Kuringerbaan 93. De la noche tango. el Corazón de Leiden. Grand Café De Burcht. Rue des Maraîchers 31. Rue des Maraîchers 31. Tango La Mulata. Tango Salon de Tres Países. Tango Super Sunday. Bernaards events centre. Van Eijkeren DanceMasters.
CREA Het cultureel studentencentrum van de Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam Cursussen.
Afro mix II. Argentijnse tango II. Klassiek ballet I. Klassiek ballet II. Klassiek ballet III. Modern Jazz I. Modern Jazz II. Modern Jazz III. Salsa Lady Style I. Salsa Lady Style II. Theaterweekend Toneelgroep Amsterdam. Workshop De 4 elementen acteermethode.
Amsterdam Tango Centre Amsterdam dansschool-in.nl.
Amsterdam Tango Centre. Amsterdam Tango Centre. Amsterdam Tango Centre. Welkom op de webpagina van Amsterdam Tango Centre op dansschool-in.nl de beste dansscholen website van Nederland! Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres en contactgegevens.

Contacteer ons