Resultaten voor argentijnse tango amsterdam

argentijnse tango amsterdam
Tango Amsterdam Tango Argentino Amsterdam school voor Argentijnse tango en Tangosalon De Plantage.
Welkom bij Tango Amsterdam Arjan Marianne. voor tangoles en tangosalon De Plantage. Ingetogen gedanst en vol van expressie, een dialoog tussen man en vrouw in een innige omhelzing, dit is de Argentijnse tango. Wij leren de leerlingen de Argentijnse tango zoals gedanst door jong en oud in de salons van Buenos Aires, d.w.z.
HOME Academia de Tango de tangoschool!
Samen met ervaren Nederlandse en Argentijnse docenten zorgen zij voor professionele en leuke tango lessen op alle niveaus. Sinds twee jaar zijn ook de internationaal bekende tangosterren Geraldin Rojas Ezequiel Paludi in ons docenten-team. Om de tango te oefenen zijn er fijne dansavonden bij Academia de Tango.
Tangotalks Tango Amsterdam.
Onze benadering van tango beoogt een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een eigentijdse tangocultuur. René is sinds de introductie van de Argentijnse tango in Nederland in 1986 nauw betrokken geweest bij de oudste Tangoschool van Nederland, Tangoschool Amsterdam: aanvankelijk als enthousiast leerling en bevlogen presentator van spraakmakende tangofeesten en later ook als docent.
Tangolessen: Amsterdam Club de Tango Argentijnse Tango Dansen.nl.
amsterdam antwerpen carlos en mirella cuartito azul dansoptreden demo deventer Diana Evenement Flashmob Floor en German foto's' groningen haarlem hester Inge internationaal Josephine Sebastian kay sleking Magna Plaza martin de ruiter milonga muziek muzikant neo tango Optreden pilar roshan roshan warjavand rotterdam salon sneek Tango dansles tango extremo tangolessen Tango Lessen Amsterdam Tango Lessen Rotterdam Tango Muziek tango optreden tangoschool texel Thomas video Yerpun zwolle. Tangodansen.nl promoot de Argentijnse tango in Nederland.
tangokalender.nl.
Deze lijst bevat alle bekende scholen voor Argentijnse Tango. Het begrip school wordt ruim opgevat: alle plekken waar je tangoles kunt krijgen in de vorm van cursus, workshop, inlooples, privéles etc. Je vindt op deze pagina zo min mogelijk informatie die kan verouderen. Volg voor adressen en roosters de betreffende link. De bijzonderheden zijn door de school zelf opgegeven. De sortering op afstand is hemelsbreed. Je kunt informatie doorgeven via info@tangokalender.nl. plaats school bijzonderheden. Luz de Luna. cursussen privélessen, workshops, demonstraties, teambuilding, zaalverhuur. Tango con Mimi. cursussen, privélessen, salons, workshops, demonstraties, managementtrainingen. Alphen aan den Rijn. cursussen, privélessen, workshops, demonstraties, speedtango, trainingen particulier en zakelijk, bootcamps, salons. tevens privéles voor paren en dames, elk niveau. cursussen, lessen, workshops en presentaties. wekelijkse lessen, beginnersweekenden, workshops, zondagmiddagen. Amsterdam Club de Tango.
Tango Lessen Amsterdam Archives Argentijnse Tango Dansen.nl.
tangokalender.nl.
Bovenstaand overzicht geeft alle bekende openbare Argentijnse tango dansgelegenheden gran salon, salon, oefensalon, tangocafé, milonga, etc op de gekozen dag gesorteerd op afstand hemelsbreed van de gekozen plaats en begintijd. Salons die beginnen tussen middernacht en zes uur s ochtends worden weergegeven bij de vorige dag.
CREA Het cultureel studentencentrum van de Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam Cursussen.
Afro mix II. Argentijnse tango II. Klassiek ballet I. Klassiek ballet II. Klassiek ballet III. Modern Jazz I. Modern Jazz II. Modern Jazz III. Salsa Lady Style I. Salsa Lady Style II. Theaterweekend Toneelgroep Amsterdam. Workshop De 4 elementen acteermethode.