Zoeken naar academia de tango amsterdam

academia de tango amsterdam
Informatie over Studio Korte Leidse Academia de Tango in Amsterdam LatinWorld.nl.
Academia de Tango, dé plek om de Argentijnse tango te leren in Amsterdam. De ervaren docenten van deze oudste dansschool voor Argentijnse Tango in het centrum van Amsterdam staan garant voor leuke en gezellige lessen voor alle niveaus, van absolute beginners tot vergevorderden.
HOME Academia de Tango de tangoschool!
Academia de Tango. Wil je de Argentijnse tango dansen? Bij de Academia de Tango, gevestigd in het hart van de stad, SPUISTRAAT 239B, ben je helemaal aan het juiste adres! De authentieke en gezellige dansschool begon haar bestaan in 1991.
Docenten van Arjan Marianne Tango AmsterdamTango Amsterdam.
Dat is zon succes dat ze wordt gevraagd om les te gaan geven. Twee jaar later in 1987 richten Mirta Campos en haar nieuwe tangopartner Lalo Diaz, samen met Wouter Brave initiatiefnemer en Martine Berghuijs, de eerste tangoschool in Nederland op: de Tangoschool Amsterdam. Enkele jaren later splitst de school zich en richten Lalo en Mirta de Academia de Tango op.
Academia de Tango Amsterdam Dansschool Amsterdam Facebook 51 Beoordelingen 103 foto's.'
Academia de Tango Amsterdam heeft een evenement toegevoegd. 17 mei om 1227.: TangoCafé van de Academia de Tango, een practicá op donderdagavond voor een ieder die het dansen van de Argentijnse Tango wil oefenen. TangoCafé by Academia de Tango, a practicá on thursdaynight for everyone who wishes to practice dansing Argentine Tango.
Tango Amsterdam Arjan MarianneTango Amsterdam.
In 1994 vragen Lalo en Mirta van de Academia de Tango ons om les te gaan geven. Wij beginnen in Leiden, en vervolgen ons docentschap in Amsterdam bij de Academia de Tango. Daar geven we tot in 2004 drie avonden in de week les op alle niveaus tango.
tangokalender.nl.
Tango Argentino Amsterdam. 5 dagen in de week les; eigen locatie; stijl: tango de salón. Academia de Tango. internationale docentenparen, 5 dagen les, alle niveaus, workshops, privélessen, salons. lessen, salons concerten op het raakvlak van de tango. Rob en Inez.
Amsterdam danst de tango colin van heezik.
Muziek uit een andere tijd en stad, die toch goed past bij deze avond: de straat is nat van de regen, een straatlantaarn schijnt wat melancholiek, de huizen hangen een beetje tegen elkaar aan. Amsterdam is geen slechte stad voor tango, zegt Lalo Diaz, boven, in zijn Academia de Tango.

Contacteer ons