Zoeken naar argentijnse tango den haag

argentijnse tango den haag
Tango Centro Home.
Deze inloop lessen zijn bedoeld voor mensen die al Argentijnse Tango dansen. Na de Tango Training is er salon. Je kunt gewoon komen, tenzij je een danspartner nodig hebt, meld je in dat geval even aan via: info@tangocentro.nl. Kosten: 15, per persoon. Kijk daarvoor op onze Facebook groep: Tango Centro Tango Partner groep. Workshops / Zaal te huur. Wij geven ook workshops bij bedrijven en op feestjes. Op locatie of in onze zaal in Den Haag.
Alma de Tango Tango in Rotterdam Den Haag Amersfoort.
Gratis proefles Tango. In april 2018 organiseert Alma de Tango gratis proeflessen in Rotterdam, Den Haag en Amersfoort. Tango Vakanties Valencia 2018. 8 dagen zon, zee, strand en Argentijnse Tango in het zonnige Valencia in Spanje! Holland Tango Festival 2018.

Meld je aan. Hier vindt je alle informatie over de Argentijnse Tango lessen in Danscentrum MOOOV. Ga de uitdaging aan en laat je verrassen door de Traditionele Argentijnse Tango. Tangoschool Den Haag aan de Binckhorst. Club Tango Mooovs, every 2nd Saturday!
Alma de Tango Reguliere Tango Lessen Den Haag.
BTWnr: NL 1337.74.739.B01. De Argentijnse tangoschool Alma de Tango geeft al jaren lessen, workshops en shows in heel Europa en Zuid-Amerika. De lessen in Nederland vinden vooral plaats in Rotterdam en Den Haag. Wil je weten of tangodansen iets voor jou is?
tangokalender.nl.
Tangoschool Den Haag. Alma de Tango. cursussen, workshops, optreden, practica, privéles in choreografie. Silvia Mezzasoma Federico Suarez. cursussen, workshops, optreden, practica, privéles. Tango in Doorwerth. Ard en Frédérique. Art to Move. cursussen beginners t/m gevorderden, workshops, privélessen. les aan mensen boven de 55 jaar. faciliteert docenten voor lessen, cursussen, workshops en demos. cursussen, lessen, weekenden, workshops en demonstraties. cursussen, workshops, privélessen. groepslessen, privélessen, openingsdans, workshops, oefensalons. Las Rosas del Tango. tango de salón in t Groene Hart; lessen, workshops, privélessen, DJ. Rob en Inez. cursussen, lessen, workshops, optredens, tangoweekenden. cursussen, lessen, workshops, practicas, salons en tangovakanties. lessen en workshops door Yvonne Meissner en andere professionele leraren v.a. cursussen, workshops, practicas, demos en privélessen door nationale en internationale docenten. Vitor Costa Escuela de Tango. cursussen, workshops, practicas, demos en privélessen. Argentijnse tango en andere dansen.
Argentijnse Tango Lessen Carlos Mirella.
Lees meer Argentijnse Tango in Den Haag. Woensdag avond Koningin Emmakade 133, Den Haag. 1900-2000: Argentijnse Tango Beginners 1. 2000-2115: Argentijnse Tango Beginners 2. 2115-2230: Argentijnse Tango Gevorderd. Gratis Proefles: Woensdag 5 september 2018 van 2000-2100.: Start cursus: Woensdag 11 april 2018.
tangokalender.nl.
Alphen aan den Rijn. Burgemeester Visserpark 30. mooie locatie met houten vloer. DJ Oliver Kruse-Dougherty. gratis P; 150 qm Parkett DJ Ralf. Augusto Sandinostraat 68. iets te eten/drinken meenemen hek open naast nr 68, evt 06 197 444 37. Ocho de Mayo. wekelijkse STAG-salon; met DJ Joop. Zaal de Vloed. 4D Tango Festival. Kardinaal de Jongweg 75. djEl Fresco; LIVE: Petite Roulotte Tango quartet. optreden: Yailet Julio; maximaal 140 p. Plantage Muidergracht 155. DJ el Irresistible. Optreden Maria Laura Nicolas Artin. Les van Geraldin Ezequiel. Lange Poten 27. Avenue Ducpétiaux 133a. Rosenstock Huessy Huis. oefenavond; uitloop mogelijk. Bovenstaand overzicht geeft alle bekende openbare Argentijnse tango dansgelegenheden gran salon, salon, oefensalon, tangocafé, milonga, etc op de gekozen dag gesorteerd op afstand hemelsbreed van de gekozen plaats en begintijd.
HOME Academia de Tango de tangoschool!
Samen met ervaren Nederlandse en Argentijnse docenten zorgen zij voor professionele en leuke tango lessen op alle niveaus. Sinds twee jaar zijn ook de internationaal bekende tangosterren Geraldin Rojas Ezequiel Paludi in ons docenten-team. Om de tango te oefenen zijn er fijne dansavonden bij Academia de Tango.