Meer resultaten voor tango lessen

tango lessen
Tango lessen voor beginners Alma de Tango.
Bij Alma de Tango kunt u de dans uitproberen tijdens tango lessen voor beginners. Het maakt niets uit hoe jong of oud u bent om de tango te leren. Tango lessen voor beginners zijn leuk voor mensen van alle leeftijden.
Tango La Zapada Argentijnse tango in Utrecht lessen, demo's' en meer.
Je kunt bij ons terecht voor reguliere cursussen, maar ook voor speciale lessen zoals de werkgroep, tango-coaching en privélessen. Kom uitproberen wat bij jou past. We moesten nog wat dingetjes uitzoeken maar inmiddels is het rooster van Utrecht compleet en staat on-line. De tango in de praktijk brengen, daar doe je het voor!
tangokalender.nl.
cursussen, lessen, workshops, practicas, salons en tangovakanties. Argentijnse tango en andere dansen. cursussen beginners t/m gevorderden, workshops, privélessen. lessen voor beginners en gevorderden; stijl: tango de salon. Tango del Norte. lessen en workshops door Yvonne Meissner en andere professionele leraren v.a.
Libertango Libertango Studio Leiden.
In haar lessen streeft ze ernaar dansers zo snel mogelijk voor te bereiden op het feest wat Tango heet: op een volle dansvloer kunnen navigeren, improviseren en via muziek communiceren met je partner en de andere dansparen op de vloer.
HOME Academia de Tango de tangoschool!
Samen met ervaren Nederlandse en Argentijnse docenten zorgen zij voor professionele en leuke tango lessen op alle niveaus. Sinds twee jaar zijn ook de internationaal bekende tangosterren Geraldin Rojas Ezequiel Paludi in ons docenten-team. Om de tango te oefenen zijn er fijne dansavonden bij Academia de Tango.
Cuartito Azul Argentijnse Tango in Rotterdam. Tango in Rotterdam, Cuartito Azul Tango in Rotterdam.
Iedereen kan de tango leren en ook zonder danservaring kun je prima starten. Wil je sneller stevig in je schoenen staan? Als Basiscursist kun je gratis lessen van je eigen niveau op de andere tijdstippen extra volgen als de groepsgrootten dat toestaan.
Tango Amsterdam Tango Argentino Amsterdam school voor Argentijnse tango en Tangosalon De Plantage.
Onze ervaringen deden we op tijdens veelvuldig verblijf vanaf 1991 in Buenos Aires en tijdens onze contacten en lessen met onze maestros aldaar. Altijd staan de pure benadering van de tango en het respect voor zijn cultuur voorop. Sinds 1994 geven wij les.
Dansschool Wesseling Wat is Argentijnse Tango.
Er zijn lessen op drie niveaus.: Samen met Carlos en Mirella organisen wij Tango avonden met workshops en de beste DJ's. Carlos en Mirella geven Argentijnse Tango les op de dinsdag. De tango ontstond aan het einde van de 19de eeuw in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, hoewel ook Uruguay claimt de bakermat te zijn van de wereldberoemde dans.

Contacteer ons